10 Вдъхновяващи Филма, които не можеш да пропуснеш в Неделя Вечер – Част #1

You are currently viewing 10 Вдъхновяващи Филма, които не можеш да пропуснеш в Неделя Вечер – Част #1

Какво ще кажеш за 10 вдъхновяващи филма в неделя вечер? Най-вероятно ДА ! Ето ги и нашите предложения.Ако случайно си изгледал всички тях, не се безпокой следващата седмица идва част #2. Тогава ще те изненадаме със сигурност.

Роки / Rocky (1976)
Вездесъщият Силвестър Сталоун в ролята на Роки.
Роки се намира в труден момент от живота си, но съдбата му предоставя шанс, който той не може да пропусне.

300 (2006)
Филмът представя античният сблъсък на 300 спартанци срещу цялата персийска армия. В историята за епичната битка при Термопилите се смесват сила, мъжество,кураж и вдъхновение.

Предградие 13 / Benlieue 13 (2004)
Годината е 2010, мястото е Париж. Гетото е изолирано с масивна стена. В тази част на града законите не важат. Проследи вдъхновяващата  история на Дамиен агент под прикритие и Лейто единственият човек,който познава добре предградието и още…

Аз съм Легенда / I am Legend (2007)
Уил Смит е последният човек на земята или може би не… Вдъхновяващ екшън със много спиращи дъха моменти и неизвестен край, който ще те мотивира и вдъхнови.

Треньор Картър / Coach Carter (2005)
Създаден по истински случай. Самюел Л. Джаксън влиза в ролята на баскетболният треньор Кен Картър. Една вдъхновяваща история за сблъсъка на опитът със младостта.

Paeceful Warrior (2006)
Дан е колежанин и обещаващ гимнастик. Съдбата го среща обаче със загадъчният Сократ. Иначе подреденият живот на Дан се преобръща, преди отново да се нареди или пък не точно…

Али / Ali (2001)
В ролята на Мохамед Али влиза отново Уил Смит. Това е биографичен филм за великият боксьор обхващащ най-силният му период от 1964-1974. Филмът ще те вдъхнови, заслужава си.

Никога не се предавай / Never Back Down (2008)
Един вдъхновяващ филм, в който главният герой трябва да открие  търпението, дисциплината и мотивацията, за да се справи с положението,в което попада…и разбира се никога да не се предава!

Боен Клуб / Fight Club (1999)
Няма да казваме нищо.Само, че обезателно трябва да гледаш този филм и то до самият му край, защото е напълно възможно това което видиш в трейлъра или в по-голяма част от филма всъщност да не е самата му идея…

Транспортер / The Transporter (2002)
В главната роля е нашият приятел Джейсън Стейтъм, а с него никога не е скучно

Това бяха нашите предложения за тази неделна вечер. Не се срамувай да споделиш филмите, който вдъхновяват теб.

10 Вдъхновяващи Филма, които не можеш да пропуснеш в Неделя Вечер – Част #1

Тренирай - Сам избираш !

Харесай страницата на Тренирай в Facebook , последвай ни в Тwitter , или ни добави в кръговете си в Google+НАЧАЛНА СТРАНИЦА <===> ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Светослав Коджаманов

Светльо е фен на интензивните тренировки със собствено тегло и добавена тежест. Обича да изпробва всичко върху себе си преди да пише за него. Истински спортен ентусиаст, който е готов да изпита духа и физиката си, за да достигне до различни изводи, които могат да бъдат от помощ на всички трениращи.

This Post Has 4 Comments

  1. Анонимен

    Заглавието на Peaceful Warrior е объркано. Иначе супер класацийка всичките съм ги гледал 🙂

  2. miglena

    neka da predloja oshte 1 kazva se forever strong tozi film e neveroqten

  3. Анонимен

    Много звезди, мечти, Холивуд и нищо реално.

Вашият коментар