9 Лесни Начина Как Да Изгорим 100 Калории

You are currently viewing 9 Лесни Начина Как Да Изгорим 100 Калории

Как да изгорим 100 калории без дори да разберем ? По-лесно и забавно е отколкото някой може да си представи.

В днешно време много хора имат желанието да влезнат в форма и да свалят излишните килограми.След това следват естествено оправданията,нямам време – прекалено съм зает,времето е лошо,не мога да тренирам точно сега.Мога да продължа още дълго с оправданията.

За всички,който винаги намират оправдание или пък наистина нямат възможност,каквото и да означава това,ето няколко лесни начина как да изгорим 100 калории.

Данните са представени средно за хора с тегло около 70 килограма.Това означава,че колкото повече тежим толкова по-кратко време ще ни е нужно за да ги изгорим.Ето ги и тях :

Игра на  Боулинг , Билярд или Дартс

Вместо да си губим времето в Интернет вечер , може да направим нещо весело с приятели и да изгорим няколко излишни калории . 27 минути са напълно достатъчни , за да изгорим тези калории играейки .

Разходка на Кучето

Проучванията показват , че собствениците на кучета са в по-добра физическа  форма от тези , които не притежават верния домашен любимец . Това със сигурност се  дължи на това , че кучето се нуждае от разходка . Най-добрия приятел на човека може да бъде страхотен мотиватор и да ни изкара малко навън за да изгорим излишните калории . Ходене с около 10 км/ч  ще изгори 100 калории само за 18 минути .

Плуване

Плуването е едно от най-добрите кардио тренировки. Чрез плуване  ставаме по издръжливи , силни и градим мускули . Разбира се горим калории . 14 минути нормално плуване изгаря 100 излишни калории . Ако решим да поплуваме малко по интензивно това занятие ще ни отнеме само 8 минути .

Скачане на въже

Скачането на въже е интензивна тренировка , може да се сравни с плуването например или с бягане с около 12-13 км/ч . Въпреки това за разлика от плуването и бягането , за да скачаме на въже не е нужно дори да напускаме дома си . Така че лошото време вече не е оправдание . В такъв случай скромните 8 минути ще са достатъчни за да изгорим 100 калории.

Готвене

Както се казва – ако искаш да направиш нещо добре , направи си го сам . Така е и с готвенето . Може би един от най- добрите начини да се храним здравословно е да готвим сами храната си. Ако това не  е достатъчна причина за това , ще споменем , че са нужни само 33 минути за да изгорим 100 калории . Не звучи зле , нали?

Малко Работа в Градината

Никой не възприема градинарството като тренировка . За много хора това е приятно хоби , за други си е задължение . Всъщност това няма значение , важното е че независимо дали плевим , събираме листата или прекопаваме градинката , нужна ни е енергия за това и следователно горим калории . Само 18 минути са необходими и вече сме изгорили 100 калории.

Танци

Курсовете по танци са прекрасен начин да влезем във форма . Дали ще бъдат латино , бални танци или нещо друго избирате сами . Не сте от този тип хора , но обичате да танцувате ! Няма проблем пуснете си любимия плейлист и потанцувайте у дома след 15 минути вече ще сте изгорили 100 калории . Не звучи много трудно нали ?

Да измием колата

Независимо какво сме решили да почистим ще ни помогне да изгорим няколко калории.Някой неща обаче са по- ползотворни от останалите . Да измием колата или да изчистим прозорците вкъщи ще ни помогне да изгорим 100 калории за скромните 18 минути .

Да използваме стълбите

Това е едно от най – добрите кардио упражнения . Не са ни нужни специални приготовления. Стълбите на някой подлез , блока в който живеем или на там където работим вършат идеална работа . Нужни са ни само 10 минути и изгаряме 100 калории . Лесно , полезно , здравословно!

Това са 9 начина как лесно да изгорим 100 калории за отрицателно време . Всъщност стоейки на дивана пред телевизора също горим калории , но е доказано че това не помага особено да се влезне в форма , даже изобщо.Мисля ,че и вие сте стигнали вече до същото заключение . Така че отделете малко време за себе си ще останете изненадани колко лесно може да е всичко понякога .

9 Лесни Начина Как Да Изгорим 100 Калории

Тренирай - Сам Избираш

Станете фен на Тренирай в Facebook , последвайте ни в Тwitter , или ни добавете във вашите кръгове в Google+

ОЩЕ ПО ТЕМАТА :

Светослав Коджаманов

Светльо е фен на интензивните тренировки със собствено тегло и добавена тежест. Обича да изпробва всичко върху себе си преди да пише за него. Истински спортен ентусиаст, който е готов да изпита духа и физиката си, за да достигне до различни изводи, които могат да бъдат от помощ на всички трениращи.

Вашият коментар