Упражнение за Гръб с Кърпа в Домашни условия (Видео)

You are currently viewing Упражнение за Гръб с Кърпа в Домашни условия (Видео)

Упражнение за гръб в домашни условия и собствено тегло?Какво ще кажеш за упражнение с кърпа.Някой го наричат дори набиране на под. Нищо не ти говори !? Няма проблем. Хвърли един поглед и всичко ще ти се изясни.

1.Лягаме на пода по корем.Ръцете и краката ни са изпънати.Хващаме кърпата в двете си длани.Ръцете са на ширината на раменете и на около 5 сантиметра от земята.

Упражнение за Гръб с Кърпа в Домашни условия - собствено тегло

2.Подвигаме леко гърдите си като придърпваме  кърпата именно към тях.Опитваме се максимално да използваме и да средоточим напрежението в широките си гръбни мускули.

Упражнение за Гръб с Кърпа в Домашни условия - набиране на под

3.Снижаваме гърдите си и връщаме ръцете си в изходна позиция.През цялото време мускулите ни са стегнати. Нужно е да се средоточим върху контрола над упражнението, а не скоростта на изпълнението му.

Упражнението е със собствено тегло, но след като го овладееш можеш да използваш лост, дъмбели или да поставиш тежест в кърпата(но задължително тя трябва да бъде разпределена равномерно.)

Упражнение за Гръб с Кърпа в Домашни условия
Тренирай - Сам Избираш !
 

Харесай страницата на Тренирай в Facebook 

 

НАЧАЛНА СТРАНИЦА <===> ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

 

Светослав Коджаманов

Светльо е фен на интензивните тренировки със собствено тегло и добавена тежест. Обича да изпробва всичко върху себе си преди да пише за него. Истински спортен ентусиаст, който е готов да изпита духа и физиката си, за да достигне до различни изводи, които могат да бъдат от помощ на всички трениращи.

This Post Has One Comment

Вашият коментар