Фриилетикс (Freeletics) MAX Тренировки

You are currently viewing Фриилетикс (Freeletics) MAX Тренировки

Както споменахме в материала, в който представяме Фриилетикс , съществуват два вида тренировки „Workouts“ и „MAX“ .

В този материал Ви представяме „МАX“ тренировките. Този тип тренировки са подходящи за първата подготвителна седмица на Фриилетикс.

През първата седмица изберете 3 или 4 дни,в които ще тренирате. През всеки един ден на тренировка изберете до 4 упражнения, които ще направите максимум повторения за определеното време. Очаквайте в следващите материали всички тренировки свързани с фриилетикс.

 

Това е и идеален начин за всеки през определен период от време да проследи  до къде е стигнал.

Това може да се случва всяка седмица, веднъж на две  или всеки месец. Та ето и какво представлява „MAX“ :

Бърпи MAX – максимум повторения за 300 секунди

Рамена преса от стойка на ръце (Handstand push up) MAX – максимум повторения за 100 секунди

 

Jackknife (подобно на коремни преси упражнение,в което долната и горната част на тялото се събират в точка) МАX – максимум повторения за 100 секудни

 

Скокове MAX – максимум повторения за 300 секудни

 

Повдигане на крака от лег – максимум повторения за 300 секунди

 

Набирания MAX – максимум повторения за 100 секунди

 

Лицеви опори MAX – максимум повторения за 100 секунди

 

Коремни Преси МАX – максимум повторения за 300 секунди

 

Напади с отскок MAX – максимум повторения за 300 секунди

Клекове MAX – максимум повторения за 300 секунди

OЩЕ ЗА ФРИИЛЕТИКС:

 

 

Фриилетикс (Freeletics) MAX Тренировки

Тренирай 2.0

 

Светослав Коджаманов

Светльо е фен на интензивните тренировки със собствено тегло и добавена тежест. Обича да изпробва всичко върху себе си преди да пише за него. Истински спортен ентусиаст, който е готов да изпита духа и физиката си, за да достигне до различни изводи, които могат да бъдат от помощ на всички трениращи.

This Post Has 9 Comments

 1. Анонимен

  Упражненията могат ли да се повтарят в различните дни?

 2. Анонимен

  Ако не можем да правим раменна преса от стойка на ръце и набирания, може ли да се правят само нормални лицеви?
  Поздрави,
  Мая

  1. Може, разбира се ! За жалост ефекта няма да бъде същия, понеже лицевите опори няма да натоварят толкова рамото и гърба. Разгледай видеата към самите упражнения, показани са методи, които са по-лесни за изпълнение. Относно набиранията можеш да хвърлиш око и на https://trenirai.org/2013/11/uprajnenie-gryb-kurpa-domashni-uslovia-sobstveno-teglo.html както и https://trenirai.org/2014/05/kak-da-se-nabirame-vkashti-ako-nyamame-lost.html .Успех !

 3. Здравейте! Аз започнах с Афродита, но сега като чета май е трябвало с Макс, доста е объркваща системата на фрийлетикс 🙂 Какво да правя втората седмица? Благодаря!

 4. Трябва ли да се спазват секундите , показани на видеата ? Има ли почивки между упражненията ? Стават ли да се правят сутрин като физ.зарядка ?

 5. Привет! Това са стандартите, които са обявили създателите на фриилетикс. Предизвикай себе си и опитай времената, които са зададени от тях. Освен за физ-зарядка можеш да тренираш по този начин буквално постоянно. Успех

 6. Здрайте, Искам да попитам всичките упражнения ли трябва да се включат в 1 тренировка ( 300 секунди бърпи, след това 100 секунди секунди push ups и т.н,) или поне това ли е целта, към която трябва да се стремя, защото изглежда дооста тежко да се направи наведнъж 🙂 Или по-скоро е като списък от макс упражнения, които да комбинирам в разлиочни дни, Поздрави 🙂

Вашият коментар