Няколко упражнения, които носят имена на държави

You are currently viewing Няколко упражнения, които носят имена на държави

Може би вече си срещал някои упражнения, които носят имена на държави, или все още не ?

Сега ще те запознаем с няколко. Понеже ние обичаме нестандартния начин за представяне на информация, да речем че това е един материал посветен на фитнес-географията. Не забравяй да разгледаш всички, защото току-виж се изненадаш, накрая !

Ще ти е интересно да прочетеш: Колко често да тренирам ?

 

Кубинска преса

Кубинска преса<>
Упражнението натоварва рамената. Може да се изпълни с лост или дъмбели- сам избираш.

Румънска тяга (мъртва тяга)

Румънска тяга (мъртва тяга)<>
Нашите северни съседи се включват  с едно от най- натоварващите упражнения, а именно мъртвата тяга. При това упражнения също може да използваме както лост, така и дъмбели.

Турско изправяне с пудовка

Турско изправяне с пудовка<>
<>
Това определено е едно доста трудно упражнение. Добре е да се внимава с техниката  и да не се прекалява с килограмите, ако все още не сме усвоили добре изпълнението му.

Руско завъртане (усукване)

Руско завъртане (усукване)<>
<>
Братушките се включват с едно супер упражнение за коремната област. Тук може да изпълним упражнението със собствено тегло, медицинска топка, дъмбел, пудовка или просто камък, всъщност каквото ти дойде на ума.

Български клек

Български клек<>
<>
Какво ще кажеш за българския клек ? Едно от любимите ни упражнения. Прилича малко на напад, но не точно. Отново можем да го изпълним със собствено тегло, дъмбели, лост зад врат, раница, камък, нужно е въображение.

Български кофички

Български кофички<>
<>
Ето го и нашият фаворит с марка България. Определено доста трудно за изпълнение, но ако веднъж усвоиш техниката ще се превърне в любимото ти упражнение.

Това бях нашите предложения свързани с фитнес-географията. Ако ти се досещаш за упражнение, което носи име на дадена държава и ние не сме го включили, не се колебай да ни пишеш, като използваш формата ни за контакт.

Ако статията ти е харесала сподели я с приятели, нека достигне до повече хора. Благодарим 🙂<>
Няколко упражнения, които носят имена на държави<>
Тренирай 2.0<>

Светослав Коджаманов

Светльо е фен на интензивните тренировки със собствено тегло и добавена тежест. Обича да изпробва всичко върху себе си преди да пише за него. Истински спортен ентусиаст, който е готов да изпита духа и физиката си, за да достигне до различни изводи, които могат да бъдат от помощ на всички трениращи.

This Post Has One Comment

Вашият коментар